Söndagen den 9 december gjorde vi den sista föreställningen av Glada Änkan. Trots allt julstök var det många som tog sig tid att komma och titta och lyssna på vår fest på den pontevedrinska ambassaden i Paris. Vilken entusiastisk publik vi hade – igen! Publiken gör ju halva förställningen, tack för att ni kom!

Nu är kostymerna undanhängda och logerna på teatern fylls med andra spännande artister, förstås. Och snart bäddar Julen in oss alla i sin värme och sin gemenskap – förhoppningsvis. Ett sätt att uppleva gemenskap är att ta del av all härlig musik under julhelgerna. Hoppas ni alla får tillfälle till det.

Och när det här året gått mot sin ände går vi in i 2013 och det är inte vilket år som helst, utan den 10 oktober 1813 föddes kompositören Giuseppe Verdi! Detta fina 200-årsjubileum ska vi självklart fira, så håll ögon och öron öppna så möts vi säkert igen nästa år.

Foto: Martin Clarholm